Friday, January 27, 2012

Entry pertama ditahun 2012

Assalamualaikum wbt.. & Salam Sejahtera,

Hari ini dah 27hb Januari 2012 sudah menghampiri sebulan berada ditahun 2012. Hari ini hari Jumaat yang mulia..cuaca dari pagi sehingga saat saya menulis entry ini adalah amat baik sekali. Syukur kepadaNya. Apa khabar ya pembaca yang mungkin membaca blog saya yang macam xde je kewujudannya. Saya sentiasa doakan anda2 semua sihat walafiyat dan sentiasa berada didalam Rahmat & Kasih Allah.

What happen last year? Well 2011 adalah sejarah yang telah kita tinggalkan.. yang baik saya teruskan dan yang buruk saya cuba tinggalkan (sometimes sukar untuk meninggalkan perkara buruk) e.g lebih suka tidur dari bangun untuk bersolat malam.Jujurnya dah lama saya x buat..nak kata waktu siang saya membanting tulang untuk mencari rezeki sampai penat sangat waktu malam memang jauh sekalilah..cuma yang saya nampak pada diri saya ada sedikit peningkatan pada solat dhuha saya berbanding tahun lepas dan tahun2 sebelumnya mungkin sebab ada reminder dari officemate saya yang suka tanya "zurin..ko x solat dhuha pagi nie" jadi sy sedang jadikan ia amalan saya setiap pagi. Thanks for the reminder kak.

how's life? I asked and then I answered back :) alhamdulillah so far ok..cuma mungkin ada few things yang akan berubah..manalah tau kot2 jodoh saya sampai tahun nie. Hehehe.. mohon doa dari viewers untuk doakan yang baik2 untuk hasrat saya yang satu itu.. sebab dah ramai juga yang bertanya dan inginkan jawapan...

end of my story today.. saya sudah jatuh cinta pada ini video..i'm sure you all also like it dari penyanyi Hafiz Hamidun

wassalam

1 comment:

Naza Ahmad said...

sy follow blog akak. like sngt 3rd paragraph tu. amin..